Festmenyer
Festmenyerna tillreds för minst 20 personer.
Festmeny 1
Fräsch, grön blandsallad med rucola,
körsbärstomater, vindruvor och rostade solrosfrön.
Som tillbehör serveras husets salladsdressing. GL
Ostsallad med oliver, paprika, rödlök och gurka.
Salladen får sin smak från en lätt citrusaktig örtmarinad. GL
Broilersallad med
husets hemgjorda majonnäs. GL
En mättande tomatsallad med fiberrik bulgur som bas,
smaksatt med rikligt av färsk persilja. L
Rosépeppargravad lax. GL
Saftig, ugnsbakad grisyttrefilé. GL
Säsongens honungsrostade rotfrukter med vitlök och timjan. GL
Krämig potatisgratäng. GL
Chili-bearnaisesås. G
Rödvinssås.GL
Buffet 25,50€ / Person
Festmeny 2
Fräsch, grön blandsallad med melon och
balsamico-sirapmarinad. GL
Krämig mousse med limegravad lax. GL
Tomat-mozzarellasallad med rucola och pesto. G
Ugnsrostad, saftig ox yttrefilé. GL
Frästa potatisar och grönsaker med färska örter. GL
Pepprig konjakssås. GL
Buffet 31,50€ / Person
Festmeny 3
Fräsch ostsallad, med oliver, paprika, rödlök och gurka.
Som tillbehör serveras husets salladsdressing. G
Matig potatis-baconsallad med örtmarinad. GL
Krämig coleslaw sallad med majonnäs som bas. GL
Krispiga kycklingvingar med en het wings-sås som tillbehör. GL
Bräserad, mör kassler med BBQ-marinad . GL
Ugnsrostade klyftpotatisar med vitlök. GL
Bearnaisesås. G
Husets populära chilimajonnäs. GL
Buffet 22,50€ / Person
À la carte1
Förrätt
Skärgårdens tapas tallrik
- kallrökt lax
- räkröra på skärgårdsbröd
- mousse med laxkaviar, rågknapp
Huvudrätt
Helstekt ox-entrecote
Stekt potatis och grönsaksmix med örter
Rödvinsås
Efterrätt
Vitchokladmousse med bär
Meny 35,50€ / Person
À la carte2
Förrätt
Ox-carpaccio, levainbröd
Huvudrätt
Stekt lax, rostat smör
Ugnsrostade potatisar
Karamelliserade rotfrukter
Lime-hollandaisesås
Efterrätt
Pavlova, lemoncurd och bär