Lunchlista

Foodzens lunchlista vecka 33 2020
Måndag
Pyttipanna, stekt ägg
Traditionell kållåda,
lingonsylt
Tisdag
Köttfärsbiffar, mörk ölsås
Knaprig kycklingschnitzel,
curry-majonnäs
Rostade potatisar och stekt ris
Onsdag
Husets kebab, tomatsås och varm yoghurtsås
Stekt broiler med marinerad lök
Franska och ris
Torsdag
Gris pannbiff med gräddig pepparsås
Kryddiga kycklingvingar med Aura dip
Ärtsoppa och plättar, grädde och sylt
Husets vitlöks-potatisklyftor och
kokt potatis
Fredag
Wiener
schnitzel
Husets chilimajonnäs
Färgrann grönsaksmix
Klyftpotatis och potatismos

Lördagslunch, Stenhaga
Grisschnitzel
Husets chilimajonnäs
Srirachakyckling
Klyftpotatis och ris
Glass och kaffe/te


 


 

Rucolasallad, salladsdressing

Grekisk ostsallad

Kyckling-pastasallad med husets majonnäs

Tomatsallad med rostade kikärter och färsk basilika
Citronvinegrette

Gravlax med rosépeppar
Hovmästarsås

Säsongens honungsrostade rotfrukter

Mör grisyttrefilé

Gräddig potatisgratäng

Chili-bearnaisesås
Rödvinssås

Buffé 19,00€/person

Fräsch grönsallad med granatäpple och valnötter
Balsamicovinäger

Mousse med lime-gravad lax

Tomat-mozzarellasallad med pesto och rostade pinjefrön

Stekt ox-yttrefilé

Stekt potatis och grönsaksmix

Peppar och cognacsås

Buffé 26,00€/person

Fräsch ostsallad, rostade frön
Salladsdressing

Matig potatissallad

Coleslaw, kålsallad med majonnäsbotten

Knapriga kycklingvingar
Het dressing för vingar

Bräserat griskött med bbq-sås

Kryddade klyftpotatisar

Bearnaisesås
Husets chili-majonnäs

Buffé 16,00€/person

Förrätt

Skärgårdens tapas tallrik
- kallrökt lax
- räkröra på skärgårdsbröd
- mousse med laxkaviar, rågknapp

Huvudrätt

Helstekt ox-entrecote
Stekt potatis och grönsaksmix med örter
Rödvinsås
 

Efterrätt

Vitchokladmousse med bär

Meny 35,00€/person

Förrätt

Ox-carpaccio, levainbröd

Huvudrätt

Stekt lax, rostat smör
Ugnsrostade potatisar
Karamelliserade rotfrukter
Lime-hollandaisesås

Efterrätt

Pavlova, lemoncurd och bär

Meny 29,00€/person

Vappukassi 2020   Vappuherkut kätevästi Foodz Cornerista!  
 
Kasseja saatavilla rajoitetusti.  Varaa omasi soittamalla 0400510111. 
 
Ennakkotilauksesta:  keskiviikko 29.4. klo.15.00 mennessä. 
Nouto: torstai 30.4. klo 10.00-15.00.  (tai erikseen sovittuna noutoaikana) 
 
 
Menu 
 
Vihersalaatti, pestomarinoidut kirsikkatomaatit
Salaattikastike
Saariston tapaslautanen:  
graavilohi
katkarapuskagen  
lohikaviaarimousse  
tumma leipä  
 
Pippurinen härkäpata juureksilla
Lihapyörykät
Kermainen perunagratiini
Menu 50,00€/ 2 henkilöä 
 
Huom. Pääruoka kaipaa kotona lämmitystä